Kjøp og bruk av tjenesten - Teori Lekse

Kjøp og bruk av tjenesten

Kjøp og bruk av tjenesten

Når du kjøper et pass hos Teorilekse.no, får du tilgang til teoriprøver og/eller teorikurs i klassen(e) du velger i et visst antall sammenhengende timer/døgn. Tiden løper fra du starter første prøve eller kapittel (teorikurs). Tjenesten skal være tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dog vil det unntaksvis kunne forekomme nedetid som følge av teknisk vedlikehold og feilretting.

Når du kjøper tilgang til Teorilekse får du en personlig konto som kun er gyldig for deg. Denne kontoen må ikke overdras da den kan misbrukes til kjøp av flere tjenester/pass via ditt mobilnummer eller ditt bankkort/kredittkort.

For å forhindre misbruk er tilgangen begrenset til totalt 3 forskjellige nettlesere/browsere på henholdsvis PC/Mac, nettbrett og mobiltelefon. Tilgangen til teoriprøver omfatter i tillegg 1 applikasjon til nettbrett og 1 applikasjon til mobiltelefon.
Teorikurs er tilgjengelige via applikasjon og mobiltilpassede sider.

Teorilekse.no yter kundeservice hver dag fra kl. 09-21. Vi svarer deg på spørsmål angående betaling, faglige spørsmål og generell bruk av tjenesten. Vi tar også gjerne imot tilbakemeldinger fra våre kunder for hele tiden å forbedre tjenesten.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift, og oppgitt i NOK. Transaksjonsgebyr på mellom 3 og 12 kroner (avhengig av pass) ved betaling via SMS eller bank-/kredittkort kommer i tillegg. Prisene vil fremkomme før du gjør endelig bestilling og betaling.

Beståttgaranti

Teorilekse står for kvalitet. Stryker du – får du pengene tilbake (gjelder alle pass som inkluderer beståttgaranti).

Vi har veldig mange kunder som har bestått teoriprøven etter å ha øvd seg grundig hos oss. For å gjøre deg trygg på at tjenesten vår er av beste kvalitet tilbyr vi en «pengene tilbake garanti» eller et nytt pass.

Dersom du av en eller annen grunn ikke består teoriprøven etter å ha lest og forstått læreboka vår og etter å ha øvd deg grundig med testene våre, får du et nytt pass eller pengene tilbake når du oppfyller de nødvendige betingelsene. De detaljerte vilkårene for beståttgarantien følger her:   

  • Du må ha kjøpt et pass på teorilekse.no som inkluderer beståttgaranti.
  • Du må ha registrert navn og fødselsdato på teorilekse.no.
  • Du må ha gjennomført minimum 50 tester, og 10 av de 15 siste testene må være bestått uten noen feil.
  • Du må ha bestått minimum 10 skiltprøver uten noen feil.
  • Du må avlegge prøven på et av språkene vi tilbyr på nettsiden vår.
  • I forelesningsdelen på siden vår, i testområdene, i videoene, i korte trekk i hele utdanningssystemet vårt; du må støte på minst 5 forskjellige emner som ikke er inkludert på nettstedet vårt på teoriprøven, og du må bevise dette.
  • Du må ta teoriprøven senest 3 dager etter at passet er utløpt.
  • Du må innen 3 dager etter at du tok prøven sende oss en skriftlig bekreftelse, som viser at teoriprøven ikke ble bestått (bilde av arket med resultatet fra teoriprøven hos Statens vegvesen). Send oss bilde her.
  • Ved full refundering av beløp stoppes passet automatisk.

Firmaopplysninger

Teorilekse.no
Hegdehaugsveien 32
0352 Oslo
[email protected]

Juridisk navn
Teorilekse AS
Org nr: 925 038 466

Øvrige spørsmål

Se kundeservice for mer informasjon om tjenesten.

Skroll til toppen
Rull til toppen